Consultancy & projecten.

Markebly is opgericht in 2020 door Peter DevosLinkedIn die ondertussen 25 jaar actief is in het uitvoeren en begeleiden van digitale projecten in allerhande sectoren als overheid, kleinhandel, transport, entertainment, travel, automotive, beauty, retail, insurrance, HR en IT. Deze ruime ervaring nemen we als consultant / freelancer mee bij jouw project.


Contacteer ons

Hoe gaan we te werk?

Bij Markebly ben je als klant in de driver seat. Samen nemen we beslissingen om je bussiness vooruit te helpen. Wij leveren de digitale diensten op consultant- of projectbasis. Leer meer over hoe we je kunnen helpen hieronder.

Consultancy

Vind je niet meteen die IT'er of digitale marketeer om je bij te staan op je werkvloer? Schakel dan een ervaren consultant in van Markebly. Wij zorgen dat je snel aan de slag kunt.

Projecten

Schakel Markebly in op projectbasis. We bespreken op voorhand het totale project alsook de kostprijs en zorgen ervoor dat jouw idee vlot gerealiseerd wordt.

Opleidingen

Opleidingen zijn een ideale manier om op een snelle manier extra kennis in je bedrijf te vergaren. Markebly verzorgt opleidingen op maat, toegespitst op jouw sector

Onze diensten

Markebly kan je helpen met een heel resum van digitale oplossingen die een meerwaarde kunnen betekenen voor jouw bedrijf of organisatie. Ontdek ze hieronder.

Marketing automation


Marketing automation is een verzameling van tools en methodes om je marketing activiteiten te automatiseren. In plaats van telkens manueel je e-mail en campagnes op te stellen, laat marketing automation je toe om dit niet alleen efficienter aan te pakken maar ook om meer gepersonaliseerd voor de dag te komen. Zo spaar je tijd uit en ben je relevanter voor je klant wat tot meer succes op lange termijn moet leiden. Heb je geen idee welke marketing automation software past bij je doel? Ook daar kan Markebly je bij helpen met onafhankelijk advies.

Alles over marketing automation

Email marketing


Een e-mail versturen is eenvoudig. Een performante e-mail nieuwsbrief opstellen en die naar de juiste persoon sturen is al een stuk lastiger. Wij helpen je om een wervende e-mail op te stellen die voldoet aan de regels van GDPR. Daarnaast personaliseren we deze e-mail en sturen de e-mail naar de mensen in je database waarvoor de boodschap relevant is. Zo zorgen we ervoor dat je e-mail succesvol is en er zo weinig mogelijk mensen uitschrijven op je e-mail .

Alles over email marketing

Webdesign


Vandaag de dag bestaan er veel platformen die beloven dat je een website kan maken in een paar minuten. Andere prijzen dan weer een content management systeem (CMS) aan dat super eenvoudig te gebruiken in om je website te beheren. Hebben ze ongelijk? Nee, je kan een webpagina maken in een paar minuten als je alle onderdelen liggen hebt en vlot kan werken met HTML, Javascript en CSS. Maar dat is meestal niet het geval. Wij helpen je niet alleen de website te bouwen en te onderhouden, wij helpen je ook met structuur, copy, foto's, gebruiksvriendelijkheid, zoekmachineoptimslisatie, etc. Daarnaast zorgen we ook dat dit alles mooi linkt met je email marketing, social media en marketing automation. We gaan dus verder dan enkel het bouwen van 'een mooie website' en zorgen dat je website je business echt vooruithelpt.

Alles over webdesign

Webshop - e-commerce


Als er één ding is dat COVD-19 ons geleerd heeft, dan is het dan een webshop vaak onontbeerlijk is. Het is voor vele handelaars een natuurlijke aanvulling op de offline onderneming. Hier kan de klant terecht buiten de openingsuren zonder zijn zetel te verlaten. Afhankelijk van je sector kan een beperkte webshop, waar je enkel producten kan reserveren, voldoende zijn. Anderen zullen systemen als Magento of Shopify inzetten om een volledig doorzoekbare webshop te bouwen inclusief online betaling. Markebly kan je helpen en zal ervoor zorgen dat eventuele email marketing en marketing automation programma's versterkend werken voor je e-commerce efforts.

Bekijk onze realisaties

User interface & user experience


Wist je dat een interface visueel 'mooi maken' slechts een laatste stap is het hele UI & UX verhaal. Veel belangrijker is het definiëren van de noden van de klant, het doel voor je business en welke functionaliteit, content en interface je daar wil tegenover zetten. Als je dit goed inricht en kan zorgen voor een interface die vlot werkt, dan heb je een echt een top toepassing. Markebly helpt je graag stap per stap.

Bekijk onze realisaties

3D visualisatie


Toegegeven, 3D visualisatie is het buitenbeentje van de diensten die Markebly aanbiedt. Noem het een uit de hand gelopen hobby die ergens begin de jaren 90 ontstaan is op Commodore computers. We specialiseren ons in 3D ontwerpen van voorwerpen en architectuur. Onze laatste realisatie was een 3D voorstelling van een modern interieur in Virtual Reality. Kwestie van de VR bril op te zetten en je wordt getransporteerd in je nieuwe woning. Je moet het zelf ontdekken.

Bekijk onze realisaties

Opleidingen


Breng je graag nieuwe kennis en inzichten binnen in je bedrijf? Huur dan Peter Devos van Markebly in. Zijn enthousiasme over marketing automation, e-mail marketing, A.I. en veel meer zal je nieuwe inzichten geven in de werking van je eigen bedrijf. Vanuit voorbeelden uit de praktijk tonen we wat werkt en wat niet en passen we deze learnings toe op jouw bedrijf of sector. Vraag het gerust aan de postgraduaat studenten Digitale Marketing aan de Vives Business School in Brugge. Zij hebben de laatse jaren aan de lijve mogen ondervinden hoe je marketing automation vlot kan inzetten in je digitale mix.

Alles over opleidingen
Wij helpen je graag verder

Heb je een concreet project, zoek je extra hulp of wil je gewoon even kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in en we contacteren je snel terug. Wie weet kunnen we je helpen in je digitale (r)evolutie.

Stel een vraag

Vraag een offerte aan


Nood aan een nieuwe website? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.
Je eigen nieuwbrieven uitsturen? Vul het offerteformulier in.


Contacteer ons

Markebly CommV

Verantwoordelijke
Peter DevosLinkedIn

Adres
Bessenhof 4
9820 Merelbeke
België

Contact
Tel: 0032 496 722734
E-mail: info@markebly.be

BTW-nr
0748.596.015

Peter Devos