Opleidingen.

Wil je snel extra kennis in huis halen? Dan is een opleiding op maat de ideale manier om snel up-to-date te zijn op digitaal vlak. Hieronder geven we de verschillende opties aan.


Ik wens een opleiding

Onze opleidingen

Markebly heeft een resum opleidingen over digitale thema's die we altijd aanpassen aan jouw situatie. Zo krijg je een opleiding op maat waar je ook meteen mee aan de slag kan. Bij iedere opleiding hoort uiteraard ook een uitgeschreven overzicht dat je nadien kan nakijken.

1. Basis marketing automation


Deze basisopleiding geeft je een overzicht van de mogelijkheden van marketing automation. We leggen haarfijn uit wat marketing automation is, wat je er praktisch mee kan aanvangen, welke tools er zijn en wat de aandachtspunten zijn als je start met marketing automation. Na deze opleiding, heb je genoeg kennis om je eigen marketing automation project aan te vatten.

2. Advanced marketing automation


In deze opleiding gaan we dieper in op de verschillende aspecten van marketing automation. We bespreken geavanceerde personalisatie en segmentatie. We gaan na welke customer journeys en lifecycles opgezet kunnen worden en hoe je eigen infrastructuur deel kan uitmaken van de oplossing. Na deze opleiding kan je de volgende stappen nemen in je marketing automation set-up.

3. Marketing automation tool


Ben je van plan HubSpot of Selligent in te zetten en wil je precies te weten komen of deze platformen geschikt zijn voor je noden? Dan biedt deze opleiding de antwoorden op je vragen. We bespreken alle aspecten van de tools en gaan op zoek naar de pro's en cons alsook de te verwachten kostprijs van de oplossing. Na deze opleiding heb je een duidelijk beeld om de juiste beslssing te nemen.

4. Website bouwen


Hoe ga je precies te werk bij het bouwen van een website? Welke mogelijkheden zijn er om websites te onderhouden? Hoe kan je een website integreren in bestaande systemen en hoe zorgen we ervoor dat de website ook een echte meerwaarde is voor je bedrijf en je bezoeker? Deze opleiding geeft een antwoord op al deze vragen en neemt je huidige website als vertrekpunt. Na deze opleiding heb je genoeg ideeën om een goeie website te bouwen of je bestaande webstek nieuw leven in te blazen

5. Email marketing


Het potentieel van email marketing wordt vaak onderschat. Deze opleiding toont je hoe je een performant e-mail programma opbouwt. We staan uiteraard stil bij de spelregels van GDPR maar vertellen ook wat de elementen zijn waardoor een e-mail niet in de prullenmand belandt. Na deze opleiding weet je wat de elementen van een goeie nieuwsbrief zijn zodat je dit kan meenemen in je eigen projecten.

6. Brainstormsessie


Bedrijven doen er goed aan om af en toe hun gezichtsveld te verruimen. Zo kunnen learnings uit een andere sector tot nieuwe inzichten leiden. Deze brainstormsessie geeft je de kans om na te denken over de vragen die anders misschien niet aan bod komen. Waarom zou je marketing automation inzetten ? Is A.I. iets waar we ons moeten op focussen? Heeft 'voice' een toekomst? Op welke nieuwe kanalen moeten we inzetten? Na de brainstormsessie ga je naar huis met tal van nieuwe ideeën en doe je inspiratie op voor komende projecten.

7. 3D Visualistie


3D is overal. In games, films, productie, architectuur, simulatie, ... In deze opleiding tonen we je aan de hand van real time voorbeelden hoe je een 3D scene opzet. We bekijken onder meer modelering, belichting, texturing, rendering en animatie. Zo krijg je een totaalbeeld van hoe 3D beelden worden geproduceerd. Na deze opleiding ken je de basis van 3D visualisatie en kan je zelf aan de slag in je eigen favoriete 3D tool.

8. Audit


Om echt goed te weten welke nieuwe tool of technologie past bij de infrastructuur van jouw bedrijf, is een vooronderzoek noodzakelijk. Tijdens deze audit spreken we met medewerkers van afdelingen die deel uitmaken van het project en doen we een analyse van je data. We verwerken deze input in een aanbevelingsdocument dat als start kan dienen voor een functionele en technische analyse. Dit kan veel tijd besparen door foute keuzes in het begin van het project te vermijden.

9. Custom opleiding


Zie je niet meteen de opleiding staan waar je naar op zoek bent? Vul dan onderstaand formulier in en wij gaan na of we je kunnen helpen met een custom opleiding die voldoet aan jouw noden.Hoe regel ik een opleiding bij Markebly?

Vul het formulier hieronder in of contacteer ons met je opleidingswensen. Denk even na over volgende vragen. Waarover wil je dat de opleiding gaat? Hoe lang wil je dat de opleiding ongeveer duurt. Voorzie je zelf een locatie voor de opleiding of wil je dat de opleiding op een locatie plaatsvindt die Markebly regelt? Hoeveel mensen zullen aanwezig zijn? En hoeveel tijd wil je zelf reserveren om de opleiding voor te bereiden?

Stel een vraag

Vraag een offerte aan


Nood aan een nieuwe website? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.
Je eigen nieuwbrieven uitsturen? Vul het offerteformulier in.


Contacteer ons

Markebly CommV

Verantwoordelijke
Peter DevosLinkedIn

Adres
Bessenhof 4
9820 Merelbeke
België

Contact
Tel: 0032 496 722734
E-mail: info@markebly.be

BTW-nr
0748.596.015

Peter Devos